måndag, 27 december 2010

Julhelg

Tomt och tråkigt här hemma… Sandra och Jax har åkt hem till sig igen efter en jättehärlig helg med mycket god mat, promenader, lite hundträning och lite filmtittande (eller, filmsovande mest för min del faktiskt). Vi spelade Finans tre gånger varav jag vann två (kände att jag var tvungen att berätta det!). Tant kom hem lagom till jul. Kom att tänka på, när hundarna blivit julfina med röda sidenband runt halsen, att tant blev min en jul för nio år sedan. Tänkte på det därför att hon kom iförd rött sidenband även då, några dagar innan julafton. Hon var då 5,5 år gammal, och jag har haft henne i 9 år. Svårt att tro att hon då ska vara bångstyrig i kopplet och galoppera iväg när man släpper henne. Hon var nära att jaga hjort i förrgår, men när ett helt gäng passerade henne precis framför näsan nöjde hon sig med att äta bajs.

Tant, Jax och Rut.

7 kommentarer

 • Emma  Finaste tant, Jax och Rut! :) Förstår att det är tomt hemma efter en sån bra helg! Kram!

 • Mamman  Vilka fina hundporträtt! Och den blidaste blicken har minsann tant, gammal och vis som hon egentligen är även om hon verkar ha glömt bort det numera…
  Lugn, bara lugn, snart blir det fullt hus igen när hundarnas äldre människosläktingar dyker upp!
  Kram på er allihop

 • Lina  Mamma: Det blidaste blicken skulle jag verkligen inte säga att tant har! Hon har en stingslig bajsätar- och hjortjagarblick, se bara på vem av de tre som har koppel på sig mitt ute i skogen :-) !

 • Mamman  Kära Lina! Det är bara för att du vet omständigheterna kring fotot. För en utomstående betraktare har hon den mest blida, ömsinta och kärleksfulla blick man kan önska. Tolkningen att det skulle handla om jägarblick är helt bort i tok. Om alla rovdjur skulle se ut som tant skulle alla djur leva i fred med varandra.
  Bajsäteriet har jag dock lite svårt att försvara…men det syns å andra sidan inte i blicken.
  Ha det så bra alla tre!!

 • Therese  Finaste gänget :) Kickan - är man pensionär så får man göra lite som man vill ;)

 • Madelen  Kickan rules! Va härligt med en så gammal tant med fjärt i benen än :) .

 • Sandra & Jax  Bästaste gänget ever!!!

  Jag bara älskar att slå dig i sällskapsspel!

  Skriv gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket!