lördag, 17 september 2011

Fin dag, bland annat i fårhage

Gick upp. Ut med hundarna i den värmande solen på morgonpromenad på lantlig grusväg. In för att äta planläggarfrukost. Man kokar upp vatten, tar sedan hälften till kaffepressen, hälften till havregrynsgröt. På gröten lägger man sedan musli, äpplemos, mörk sirap och mjölk! Finemang, man står sig i många timmar. Dusch, sedan in i bilen mot Norrköping. Mötte upp Sandra, Jax och Khim. Lång härlig promenad i solen på åkervägar med åtta hundar. Sedan fårhagen med våra fyra. Alla gjorde jättebra ifrån sig! Fina att se på allihop. Allan ska tydligen inte ha träffat får förut, så detta var första gången. Tror nästan inte på det… han var jättefin. Stil och koncentration direkt. Fortfarande lyhörd, lite osäker då han kom nära och han mötte fårens huvuden, men han var ändå jättestilig och stark i liten rundfålla där han fick gå trångt och flytta djuren. Det var riktigt fint att få se honom möta fåren idag!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommentarer

  • Emma    Låter som en helt underbar dag! Roligt att det gick så bra för Allan! :D

  • Mamman    Avslutar denna dag med att läsa om får och hundar efter att ha pluggat riktigt duktigt! Kram och god natt!

    Skriv gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket!