söndag, 25 september 2011

IGELSNIGELS dragbälte

Trots att detta är en present så lägger jag ut bild i min blogg. Kan inte hålla mig!

Dagens alster; IGELSNIGELS dragbälte.

Photobucket

Photobucket

För er som inte vet har jag en hel låda full av remmar och spännen osv, samlat sedan jag var ganska liten. På den tiden då jag sydde hundhalsband och koppel och grimmor och tjoffs, sånt där som man kunde pyssla med som substitut till det där egna djuret, som o-fanns. Jag tycker ju att sånt här är väldigt roligt. När andan faller på blir jag uppslukad av det. Och djuren som numera finns i mitt hem, blir bortprioriterade.

7 kommentarer

 • Emma  Vad fint! Och roligt att det till slut blev ett bälte, du har ju pratat om det ganska länge! :) När kan man beställa ett? ;) Kram!

 • Mamman  Nu tycker jag du är lite för hård mot dig. För visst är bältet till någon av hundarna - alltså i högsta grad prioriterade. Din tanke kan väl ändå inte vara att du ska klä syster i den??! Även om det ser väldigt proffsigt ut…
  Kramar till hela högen!

 • Madelen  Vilket proffsigt bälte! Jag har ett själv, men det fick jag köpa för jag kan inte sy ens för hand.

 • Sofia  Supersnyggt alster som vanligt när du drar igång med symaskinen. Jag är också mäkta imponerad av din maskin som orkar sy så “tjocka lager”!

 • peter  SNYGGT! Jag kommer ju också att behöva ett framöver på en kommande långvandring :-)

 • johanna  syster vill kanske ha ett också? eller en ny uppdatering? kram

 • Jill  Hej!
  Finns det någon möjlighet att få beställa ett dragbälte av dig? Snälla kontakta mig via mail.

  Mvh Jill

  Skriv gärna en kommentar, det uppskattas väldigt mycket!