Igelsnigel

Igelsnigel

Hundar kommer definitivt vara en del av mitt liv under lång tid framöver. Drömmarna inför framtiden är flera och förutom tävling på riktigt hög nivå finns där några andra. En av dem är att jag skulle vilja producera hundprodukter under eget märke. Kanske bara några få olika varor, men det ska vara det bästa som går att få tag på. Kanske en lång väg dit, men sedan kan ni hitta exempelvis dragbälten och andra aktiva hundprodukter under namnet Igelsnigel.

Den andra drömmen jag har är att när jag blir "stor", ska det på den gård jag bor finnas en stor ladugård, helst i sten. Den ska jag inreda som träningslokal så att inspirationen inte tryter på grund av ofördelaktig väderlek. Att sedan kunna hålla kurser eller lektioner hemma med mig eller andra som instruktörer vore ännu bättre. Ett litet välrenommerat träningscenter hemmavid vore fantastiskt!

Den kompletta drömmen är denna stenladugård, inredd som träningslokal, färdig för undervisning och kurser. I ena änden finns min butik och ovanpå rum för övernattning. Då blir ni så välkomna!